УСКОРО КОНТАКТ ЦЕНТАР - ИНФО 48
16.03.2010

Поштовани грађани Палилуле,

Градска општина Палилула у циљу ефикаснијег, савременог и функционалног остваривања права грађана, бољег сагледавања проблема грађана, као и подизања квалитета услуга које пружа ова организација локалне самоуправе, оснива КОНТАКТ ЦЕНТАР ИНФО 48. Цео систем је осмишљен да би Вама био на услузи. За решавање Ваших проблема од сада је довољан један телефонски позив, СМС порука, приступ Интернету и порталу www.palilula.eu, или лично подношењем захтева (доласком грађана на Писарницу Управе општине Палилула, ул.Бранка Радичевића бр.1).

КОНТАКТ ЦЕНТАР ИНФО 48 Градске општина Палилула примаће захтеве грађана почев од 22.марта 2010, радним даном од 08:00-20:00 сати, а суботом од 08:00-15:00 сати и исте упућивати надлежним установама и предузећима.

До сада су потписани уговори о сарадњи са: ЈКП Горица, ЈКП Дирекција за изградњу града, ЈП Завод за урбанизам, ЈКП Медиана, ЈКП Наисус, ЈП Нишстан, ЈКП Обједињена наплата, ЈКП Паркинг сервис, ЈКП Градска топлана, ЈКП Тржница, ЈП НТВ, ЈП Градска стамбена агенција, ЈП Туристичка организација Ниш, Центар за социјални рад "Свети Сава", Полицијска управа Ниш, Пореска управа Ниш, ЕД Југоисток Ниш, Управа за планирање и изградњу, Управа за пољопривреду и развој села, Управа за образовање и културу, Управа за комуналне делатности,енергетику и саобраћај, Управа за имовину и инспекцијаске послове, Управа за грађанска стања и опште послове, Управа за привреду, одрживи развој и заштиту животне средине, Управа за финансије, изворне приходе локалне самоуправе и јавне набавке, Управа за дечију, социјалну и примарну здравствену заштиту, Служба за послове Скупштине града Ниша, Служба за послове Градоначелника Града Ниша, Служба за послове Градског већа, Служба за одржавање и ИКТ, Нишавски управни округ, Завод за заштиту споменика културе. Поднети захтеви грађана биће обрађивани у року од 48 сати, у ком року ће подносиоци добити повратну информацију.

ПРИЈЕМ ЗАХТЕВА

  • путем телефона 0800 234567
    (позив са фиксног телефона је бесплатан)
  • путем СМС поруке БРОЈ 4828
    (укуцати PAL__ (следи текст поруке / питање).
    Цена СМС је 5 дин. + ПДВ+ порез.
    Део прихода од СМС порука иде у хуманитарне сврхе
  • подношењем захтева лично
    (Писарница Управе Градске општине Палилула, ул.Бранка Радичевића бр.1)

КОНТАКТ ЦЕНТАР ИНФО 48 представља јединствен информациони систем којим ће се у року од само 48 сати, у сарадњи са надлежним Управама, ЈКП и Службама Града Ниша, Нишавског управног округа, Пореском управом, Полицијском управом и другим организацијама, решавати захтеви грађана. Развој система ИНФО 48 у Градској општини Палилула, учврстиће позицију ове локалне самоуправе у Региону и омогућити привлачење инвестиција и отварање нових радних места. Градска општина Палилула је као одговорна организација локалне самоуправе Града Ниша у 2009. години остварила веома запажене резултате. Успостављен је систем менаџмента квалитета у складу са захтевима стандарда ИСО 9001:2008. Овим се Градска општина Палилула нашла на светској референтој листи локалних самоуправа које својим радом испуњавају строге захтеве овог стандарда квалитета, а то је пре свега потпуно задовољство корисника услуга – грађана и свих запослених.